2014 – Un an excelent pentru CS Olympic Iasi

Gruparea condusa de Petronel Luca a implinit 6 ani de existenta. Cu 35 sportivi legitimati, clubul a avut in acest an rezultate excelente, argint si bronz la Campionatele Europene. Mos Craciun a trecut si in acest an pe la sportivii de la Olympic.

Petronel Luca – presedinte CS Olympic Iasi: “Un mos destul de darnic dat fiind faptul ca implinim 6 ani de cand am infiintat clubul iar rezultatele sunt pe masura. Avem rezultate si la europene si la nationale, copii foarte buni si de viitor”. 

Cele mai bune rezultate de la Olympic au fost obtinute de Liviu Rusu, argint cu echipa in proba de kumite la Campionatul European si bronz la kata individual, la aceeasi competitie.

Liviu Rusu – sportiv CS Olympic Iasi: “Pentru mine acest an a fost foarte frumos din punct de vedere competitional dar si al sportului in general. Pot spune ca am muncit foarte mult pentru a ajunge pana aici si rezultatele au dat roade”.

Pentru 2015, cei de la Olympic si-au propus rezultate mai bune. Alexandru Luca  are o responsabilitate in plus
fata de colegii de la sala fiind antrenat chiar de tatal sau.

Alexandru Luca – sportiv CS Olympic Iasi: “Pentru anul viitor imi propun sa ajung la Mondialele de Karate, sa fiu printre cei mai buni din tara si la toate competitiile sa prind podiumul. E foarte greu, eu sunt oaia neagra a salii daca pot sa spun asa, toate exemplele sunt date pe mine si in acelasi timp e foarte bine ca sunt fortat sa muncesc si iarasi sa muncesc”.

sursa TeleM